1. |
Атаманюк В.Д. Порівняння вуглеамонійної солі з пропіоновою кислотою при консервуванні зерна кукурудзи та дія аміаку через його сполуки в кормі на організм бичків при відгодівлі: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / В.Д. Атаманюк ; Ін-т кормів УААН, Вінниц. держ. с.-г. ін-т. — Вінниця, 1998. — 21 с. — укp.Дисертація присвячена вивченню консервуючої дії вуглеамонійної солі в порівнянні з пропіоновою кислотою при заготівлі зерна, кукурудзи та дія аміаку через його сполуки в кормі на організм бичків при відгодівлі. Встановлено, що вуглеамонійна сіль в дозі 40 кг/т при обробці зерна кукурудзи в аеробних умовах не проявляє консервуючої дії. При обробці зерна вуглеамонійною сіллю відбувається взаємодія цукрів з аміаком. Утворюються токсичні сполуки, які негативно впливають на організм тварин. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П60-451.467,022
Рубрики:
|